Wagens

Nostalgic-cars biedt oldtimers en hedendaagse wagens aan voor elk type gelegenheid (huwelijken,evenementen, film-opnamens, …). Het wagenpark bestaat uit een 100 tal eigen wagens (zowel rijdend als statisch) die met liefde en passie onderhouden worden door het eigen team.

Huwelijken – Evenementen – Jubilea – …

Voor huwelijken berekenen wij altijd een prijs met chauffeur, btw, 3 uur ter plaatse, kilometers enverplaatsingskosten inbegrepen. De kilometers van onze thuislocatie tot aan de klant worden nietextra aangerekend. Per bijkomend overuur bedraagt de prijs 50 euro. Wij zijn verplicht om prijzenop te stellen van minimum 3 uur ter plaatse.

De Amerikaanse, Europese en oldtimer limousines worden voor alle gelegenheden verhuurd.

Voor evenementen (shuttlediensten, roadtrips, …) en jubilea worden er andere prijzen opgesteld.

Onze rijdende wagens zijn allemaal conform aan de Belgische wetgeving (TX-nummerplaten).Iedere wagen ondergaat 2 maal per jaar een technische verplichte keuring waardoor u met een gerust hartkunt plaatsnemen in onze wagens.

Statisch verhuur en filmwagens

Ook bieden wij tal van wagens voor statisch verhuur aan. Deze wagens zijn wel in rijdende conditie, maar zijn niet voorzien van een nummerplaat en bijkomende verzekering. Het spreekt voor zich dat deze wagens niet verhuurd worden voor huwelijken en evenementen. In samenspraak met de klant wordt er al dan niet een nummerplaat voorzien.

Het is ook perfect mogelijk om de wagens uit de bovenstaande categorie (huwelijken – evenementen – jubilea), in te schakelen voor film-opnamens en statisch verhuur.

Tevens zoeken wij voor film-opnamens en dergelijke de geschikte wagen of eventuele schadewagens.

Voor elke gelegenheid worden er vrijblijvende prijsoffertes op maat van de klant gemaakt.