Menu

Privacy

Door onze website te bezoeken en contact met ons op te nemen, bent u akkoord hoe Nostalgic-Cars u gegevens verwerkt. Bij vragen kan u ons steeds contacteren per telefoon of e-mail.

Nostalgic-Cars respecteert uw privacy. Hieronder vindt u meer informatie over hoe wij uw gegevens verwerken.

Onze website

Nostalgic-Cars maakt geen gebruik van cookies noch van software die het surfgedrag van de gebruiker opvolgt. Er wordt ook geen anoniem surfgedrag bijgehouden.
Nostalgic-Cars contacteren door middel van het contactformulier, zal een e-mail opstellen van uw gegevens en die verzenden naar ons algemeen e-mail adres.
Foto’s van de klanten kunnen mits toestemming op onze website geplaatst worden. Hiervoor wordt expliciete toestemming gevraagd. De klant wordt niet vermeld per naam tenzij er expliciete toestemming gegeven wordt.

Sociale media

Nostalgic-Cars deelt graag wat zij doen door middel van sociale kanalen.
Er kunnen foto’s van de klant gemaakt worden en op onze sociale media geplaatst worden mits toestemming. Hier wordt expliciet de toestemming van de klant voor gevraagd. De klant wordt niet vermeld per naam tenzij er expliciete toestemming gegeven wordt.

Contact met Nostalgic-Cars

Indien de klant contact opneemt met Nostalgic-Cars per e-mail of via het contactformulier, bezitten wij basisgegevens van u. Deze gegevens worden niet automatisch verwerkt en worden enkel en alleen gebruikt om uw aanvraag te behandelen. Deze informatie wordt echter een beperkte tijd bijgehouden in ons e-mail account om een correcte opvolging te garanderen.
Deze gegevens worden verwijderd ten laatste 1 jaar na het uitvoeren van de opdracht, worden nadien niet meer automatisch verwerkt.
Deze gegevens kunnen op aanvraag verwijderd worden of opgevraagd worden.

Nostalgic-Cars heeft ook het recht om deze informatie af te drukken.
Nostalgic-Cars gebruikt deze om een opvolging te garanderen. Indien de klant geen verder contact met Nostalgic-Cars onderhoudt, worden deze gegevens op papier vernietigd.

Na akkoord van de klant, zal een contract opgesteld worden met de eerder gedeelde gegevens. Deze contracten worden manueel opgesteld en worden niet automatisch verwerkt.
Nostalgic-Cars stelt ook een factuur op met enkel de basisgegevens van de klant en de uit te voeren opdracht. Deze facturen worden manueel opgesteld.

Bij het niet naleven van de voorwaarden in de contracten, heeft Nostalgic-Cars het recht om al deze gegevens (e-mail berichten, contracten, facturen, ...) te gebruiken om verdere juridische informatie in te winnen. Facturen worden steeds gedeeld met onze boekhouder.
Deze gegevens worden nadien vernietigd met uitzondering van de facturen.

De facturen, bevestigde contracten en wettelijke taxipapieren houden wij, volgens wet, 10 jaar bij en worden daarna vernietigd.

Opvragen gegevens

U kan steeds uw gegevens op vragen door contact op te nemen met ons via ons algemeen e-mail adres.