Menu

Rekwisieten

Nostalgic-cars bezit naast een ruime keuze aan wagens, ook een ruime waaier aan rekwisieten, themadecoratie en jukeboxen. Al de decoratie kan verhuurd worden voor huwelijksfeesten, evenementen, filmopnames, ... .

U denkt waarschijnlijk voor wat kunnen wij rekwisieten gebruiken? Rekwisieten worden vaak gebruikt als zaaldecoratie zoals onder andere een leuke, kleurrijke jukebox of allerlei soorten beelden en decoratie. Onze rekwisieten worden ook gebruikt in de film- en theaterwereld en zelfs voor fotoshoots. Bent u al lange tijd opzoek naar iets? Aarzel dan niet om ons te contacteren, misschien hebben wij dit voor u!

Themadecoratie is eveneens te huren in verschillende thema’s: Cubaans, Caribbean, Hawaïaans, ... . Wij hebben eveneens een ruim aanbod aan kunstplanten, palmbomen, banenbomen, bamboe, ... .

Ook worden er verschillende soorten jukeboxen (op CD en singles) verhuurd voor allerlei gelegenheden. Wij hebben zowel spelende als niet spelende jukeboxen. Onze niet spelende jukeboxen worden vaak verhuurd voor evenementen omdat deze zonder mechanisme zijn en zeer makkelijk vervoerd kunnen worden. De klant kiest zelf het genre van singles uit.

U wenst zowel een wagen, jukebox als themadecoratie bij ons te huren? Alles is mogelijk! Er wordt steeds gewerkt naar de wensen van de klant.

Hieronder kan u reeds een kleine impressie zien van onze rekwisieten. Als u een groter overzicht wenst, verwijzen wij u graag door naar onze rekwisieten pagina.

Afrikaans themadecoratie
Bar rekwisieten
Badkamer rekwisieten
Amerikaanse diner set
Neon Coca-Cola
Radio rekwisiet